warning


Zoeken
 
in febelgra.be:
 
in onze leden:
Connect via LinkedIN

CAO gids & CAO lonen CP 130

Cao gids – PC 130

Deze cao-gids verzamelt alle cao’s, ondertekend door de sociale partners van het Paritair Comité 130 voor het drukkerij-, grafische kunst-, en dagbladbedrijf. Na elke tweejaarlijkse onderhandelingen tussen de sociale partners, wordt de gids geactualiseerd.

Bij de samenstelling van deze gids is men vertrokken van de originele cao. De wettelijke basis vindt u in de kader bovenaan elke cao. Het artikel dat door een latere cao werd gewijzigd of ingevoegd, is aangeduid tussen […] met aansluitend [de datum van die cao].
Na enkele cao’s vindt u een commentaarfiche terug. Deze geeft meer duiding bij de complexe wetgeving via interpretaties, aanvullende informatie en praktische voorbeelden.

Voor 2017-2018 is deze gids zowel in een gedrukte als in een digitale versie beschikbaar. Via deze link vind je een geupdate versie van april 2019.

 


Cao gids lonen & functieclassificatie PC 130

In deze gids vindt u de CAO loonvoorwaarden, afgesloten door de sociale partners van het Paritair Comité 130 voor het drukkerij-, grafische kunst-, en dagbladbedrijf. Deze CAO van 14.05.1980 met de functieclassificatie, is hier geactualiseerd door de bepalingen van de CAO van 19.06.2014.